Hamburger cu piept de pui - Retete Culinare

Hamburger cu piept de pui


Pentru chifle iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 220 ml lapte
  • 30 g drojdie proaspata
  • 3 linguri ulei
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 frunze de menta
  • 2 frunzulite de cimbru verde
Pentru a ansambla hamburgerii iti trebuie:
  • 3 rosii
  • 1 varza mica
  • ketchup
  • maioneza
  • mustar
  • zeama de lamaie
Pregatesti asa:
  1. Amesteci ingredientele pentru chifle cu drojdia inmuiata in lapte caldut si framanti bine.
  2. Lasi aluatul sa se odihneasca 40 de minute.
  3. Dupa cele 40 de minute, formezi chiflele si le mai lasi la crescut in tava intr-un loc cald.
  4. Dupa 15 minute ungi chiflele cu ou batut, presari susan si le coci.
Pregatesti umplutura asa:
  1. Cureti ceapa si o speli bine.
  2. Dai pe razatoarea mica ceapa si usturoiul.
  3. Verdeata o toci marunt.
  4. Amesteci toate ingredientele, omogenizezi compozitia, potrivesti gustul de sare si piper, amesteci si formezi burgerii, dupa marimea chiflelor.
  5. Asezi burgerii pe hartie de copt si ii lasi la frigider pentru 40 de minute.
  6. Incingi gratarul si frigi burgerii.
  7. Feliezi rosiile, tai fideluta varza proaspata pe care o freci cu putina sare si cu putina zeama de lamaie.
  8. Tai chiflele in doua si asezi varza, o felie de rosie, burger, felie de rosie si iar varza.
  9. De asemenea mai adaugi ketchup, maioneza si mustar.
  10. Pofta buna!

Hamburger cu piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Hamburger cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Hamburger cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.