Fursecuri umplute cu crema de cacao - Retete Culinare

Fursecuri umplute cu crema de cacao


Pentru aluat iti trebuie:
  • 4 albusuri
  • 300 g zahar
  • 400 g nuci macinate
Pentru crema iti trebuie:
  • 175 g unt
  • 100 ml lapte
  • 3 galbenusuri
  • 5 linguri zahar
  • 2-3 linguri cacao

Pregatesti asa:

  1. Bati albusurile spuma tare cu un praf de sare, adaugi zaharul si mixezi pana devin lucioase.
  2. Pui apoi nuca macinata si amesteci usor bezeaua.
  3. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pui cerculete mici din aceas- ta bezea si dai la copt la foc mic, timp de aproximativ 40-45 de minute.
  4. Dupa ce s-au copt, lasi priconucile la racit.
Pregatesti crema asa:
  1. Pui galbenusurile impreuna cu zaharul si cu laptele pe baie de aburi.
  2. Mixezi untul bine pana face spuma, apoi adaugi treptat compozitia de ou racita si cacaua, amestecand usor.
  3. Umpli cate doua fursecuri cu aceasta crema si tapetezi apoi partea de crema cu nuca macinata.
  4. Pofta buna!

Fursecuri umplute cu crema de cacao

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri umplute cu crema de cacao "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri umplute cu crema de cacao - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.