Placintele pane cu diferite umpluturi - Retete Culinare

Placintele pane cu diferite umpluturi


Pentru aluat iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • un praf de sare
  • 60 g margarina
  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 1 cub drojdie
Pentru umplutura I iti trebuie:
  • 250 g telemea
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 legatura marar
Pentru umplutura II iti trebuie:
  • 200 g branza dulce
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou
Pentru umplutura III iti trebuie:
  • 400 g ton din conserva
  • 1 ceapa tocata
  • 1 ou
  • Iti mai trebuie:
  • 5 oua batute spuma
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Pregatesti aluatul asa:
  1. Amesteci faina cu sare, margarina, laptele, ouale si cubul de drojdie.
  2. Framanti bine aluatul si lasi la dospit.
  3. Apoi intinzi aluatul si il tai in dreptunghiuri.
Pregatesti umplutura I asa:
  1. Amesteci branza sarata, sfaramata cu furculita, impreuna cu ceapa verde, spalata si taiata rondele si cu mararul verde tocat marunt.
Pregatesti umplutura II asa:
  1. Amesteci branza dulce cu zaharul si cu pul, pana iese o pasta.
Pregatesti umplutura III asa:
  1. Scurgi tonul de ulei, il zdrobesti cu furculita si il amesteci cu o ceapa spalata si tocata marunt.
  2. Adaugi si oul si amesteci pana rezulta o pasta.
  3. Pui pe fiecare dreptunghi cate o lingura de umplutura sl impaturesti dreptunghiurile in doua.
  4. Apoi le dai prin faina, ou batut si pesmet.
  5. Prajesti scoverzile in ulei incins, pe ambele parti si le scoti pe servetele absorbante.
  6. Pofta buna!

Placintele pane cu diferite umpluturi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placintele pane cu diferite umpluturi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placintele pane cu diferite umpluturi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.