Chec multicolor - Retete Culinare

Chec multicolor


Iti trebuie:
  • 150 g margarina pentru prajituri
  • 250 g zahar
  • 4 oua
  • 125 ml lapte
  • 2 pahare faina ( cat cuprinde )
  • 3 linguri cacao
  • coaja de laie
  • un vraf cutit de bicarbonat de sodiu
  • pesmet pentru tapetat forma
Pregatesti asa:
  1. Freci zaharul cu galbenusurile circa, adaugi margarina taiata in bucatele mici,care a fost lasata in prealabil cateva minute la temperatura camerei, apoi, incetul cu incetul, laptele.
  2. Adaugi faina, coaja rasa de la o lamaie si bicarbonatul.
  3. Ungi o forma de chec, o tapetezi cu pesmet si introduci jumatate din compozitie.
  4. In cealalta jumatate, adaugi 2-3 linguri de cacao, amesteci bine, astfel incat tot aluatul sa fie omogen colorat si torni peste celalalt aluat din forma.
  5. Introduci in cuptor, la un foc potrivit.
  6. Cand este aproape copt, scoti tava din cuptor si torni deasupra checului spuma obtinuta din cele 4 albusuri batute bine cu putin zahar pudra, netezind cu un cutit umezit.
  7. Introduci din nou in cuptor si mai lasi checul in cuptor inca 10 minute (pana ce albusul se intareste).
  8. Pofta buna!

Chec multicolor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec multicolor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec multicolor  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.