Ceafa umpluta cu ficatei si praz - Retete Culinare

Ceafa umpluta cu ficatei si praz


Iti trebuie:
  • 1 bucata de ceafa de porc
  • 3 fire de praz
  • 400 g ficatei de pui
  • 2 linguri sos de soia
  • ulei
  • 175 ml cidru de mere
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ficateii, indepartezi pielitele de pe ei si ii lasi la scurs.
  2. Incingi o lingura de ulei intr-o tigaie si lasi ficateii sa se caleasca.
  3. Cand sunt aproape gata stropesti ficateii cu sosul de soia.
  4. Potrivesti gustul de sare si piper.
  5. Speli bine bucata de ceafa si o stergi cu un prosop de bucatarie.
  6. Tai ceafa astfel incat sa obtii o felie cat mai mare de carne.
  7. Cureti prazul, il tai in rondele si il calesti in putin ulei cu un praf de nucsoara.
  8. Asezi intr-o tava bucata de carne, intinzi prazul calit, pui din loc in loc ficateii, adaugi sare si piper dupa gust, rulezi cu atentie si legi ruloul cu ata alimentara.
  9. Asezi rulada intr-o tava, o ungi cu putin ulei si o stropesti cu cidru de mere.
  10. In timpul coacerii completezi sosul din tava cu apa si cidru de mere.
  11. Din cand in cand stropesti rulada cu sosul din tava.
  12. Pofta buna!

Ceafa umpluta cu ficatei si praz

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ceafa umpluta cu ficatei si praz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ceafa umpluta cu ficatei si praz - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.