Ciulama cu pipote de pui - Retete Culinare

Ciulama cu pipote de pui


Iti trebuie:
  • 700 g pipote de pui
  • 3 linguri faina
  • 1 ceasca lapte dulce
  • 1 ceapa mica
  • 400 iaurt grecesc
  • 400 g smantana
  • sare
  • piper alb
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli pipotele,le cureti de pielite daca e cazul si le prajesti putin in ulei, apoi pui peste ele ceapa taiata foarte fin.
  2. Lasi sa se inmoaie si ceapa un pic, apoi pui cate putina apa, pana se fac pipotele.
  3. Intre timp, pui smantana intr-un castron, o amesteci cu iaurtul si cu faina, pe care ai diluat-o mai intai cu laptele dulce.
  4. Condimentezi amestecul cu sare si piper alb.
  5. Cand sunt gata si pipotele, pui amestecul format.
  6. Cand a inceput sa fiarba mai lasi inca 10 minute si e gata.
  7. Servesti ciulamaua cu o mamliguta bine facuta.
  8. Pofta buna!

Ciulama cu pipote de pui



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciulama cu pipote de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciulama cu pipote de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.