Mamaliga cu ciuperci si telemea la cuptor - Retete Culinare

Mamaliga cu ciuperci si telemea la cuptor


Iti trebuie:
  • 250 g malai grisat
  • 300 ml suc de rosii
  • 500 g ciuperci
  • 175 g cascaval
  • 200 g telemea
  • 40 g unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 500 ml supa de legume sau de pui
  • sare
  • piper dupa gust
Pregatesti asa:
  1. Prepari o mamaliguta mai moale, din supa si malai.
  2. Pui sucul de rosii la fiert cu zaharul si uleiul pana se ingroasa.
  3. Pui mamaliguta intr-un vas de yena si faci mai multe adancituri cu dosul lingurii, in care pui sosul de rosii.
  4. Presari cascaval si branza rase, iar peste ele pui ciupercile taiate subtire.
  5. Presari restul de cascaval si branza rase si dai preparatul la cuptor pana se rumeneste.
  6. Pofta buna!

Mamaliga cu ciuperci si telemea la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mamaliga cu ciuperci si telemea la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mamaliga cu ciuperci si telemea la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.