Tocanita de ciuperci cu carnaciori - Retete Culinare

Tocanita de ciuperci cu carnaciori


Iti trebuie:
  • 700 g ciuperci
  • 400 g carnati picanti si afumati
  • 600 g piept de pui
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • usturoi
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite si il tai cubulete pe care le calesti in cateva linguri de ulei.
  2. Carnatii ii tai bucati si ii rumenesti si pe ei in ulei.
  3. Ii scoti, iar in uleiul ramas, rumenesti ciupercile taiate felii.
  4. Amesteci cubuletele din piept de pui, carnatii si ciupercile cu pasta de tomate desfacuta in putina apa, apoi le pui la foc pentru 15 minute, adaugand la final usturoiul feliat.
  5. Servesti tocanita alaturi de mamaliguta.
  6. Pofta buna!

Tocanita de ciuperci cu carnaciori

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de ciuperci cu carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de ciuperci cu carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.