Bors moldovenesc cu legume si pulpe de pui - Retete Culinare

Bors moldovenesc cu legume si pulpe de pui


Iti trebuie:
  • 1 l bors
  • 1 kg pulpe de pui
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura loboda rosie
  • 1 legatura spanac
  • sare
  • piper
  • condimente
  • taitei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpele de pui si le pui la fiert, avand grija sa iei spuma formata.
  2. Pui cate putin din condiment.
  3. Morcovul curatat si spalat il dai pe razatoarea mica, ceapa o toci cubulete mici, ardeiul gras il speli si il tai cubulete mici, iar loboda, spanacul si o legatura de patrunjel verde le toci marunt.
  4. Toate aceste ingrediente le pui in oala la fiert peste carne.
  5. Cand toate sunt aproape fierte, pui borsul si potrivesti gustul, cat de acru sa fie.
  6. Mai adaugi leustean tocat marunt si taiteii, condimentezi dupa gust cu sare si piper si lasi sa mai fiarba.
  7. Cand borsul este gata, iei oala de pe foc si adaugi o legatura de patrunjel verde tocat marunt.
  8. Pofta buna!

Bors moldovenesc cu legume si pulpe de pui




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors moldovenesc cu legume si pulpe de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors moldovenesc cu legume si pulpe de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.