Bors cu sfecla rosie si carne de vita - Retete Culinare

Bors cu sfecla rosie si carne de vita


Iti trebuie:
  • 500 ml bors
  • 700 g sfecla rosie
  • 1 bucata telina
  • 2 bucati praz
  • 4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 bucata varza
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri bulion
  • o foaie de dafin
  • 400 g carne de vita
  • marar
  • sare
  • 1 pahar smantana
Pregatesti asa:
  1. Cureti zarzavatul, il speli si il tai in bucati mici sau in felii subtiri.
  2. Inabusi zarzavatul in grasimea incinsa.
  3. Torni 3 litri de apa fierbinte, sarezi si adaugi carnea.
  4. Lasi sa fiarba la foc mic.
  5. Amesteci smantana cu o lingurita de faina, cu bulionul de rosii si il subtiezi cu o cana de bors, apoi il torni in oala.
  6. Pui o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi lasi borsul sa clocoteasca pana ce carnea este moale.
  7. Presari marar tocat si servesti borsul cu smantana.
  8. Pofta buna!

Bors cu sfecla rosie si carne de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors cu sfecla rosie si carne de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors cu sfecla rosie si carne de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.