Tocanita de varza murata si pulpa de porc - Retete Culinare

Tocanita de varza murata si pulpa de porc


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 catei de usturoi
  • 4 cepe
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 1 lingura faina
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zahar
  • 3 linguri bulion
  • 300 ml vin alb
  • 800 ml supa de carne
  • 300 g cartofi
  • 400 g varza acra
  • 2 linguri maghiran tocat
  • 5 linguri smantana
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea si ii indepartezi pielitele daca este cazul.
  2. Tai carnea in cuburi si o amesteci cu sare, piper, faina si chimenul, apoi o prajesti in ulei, dupa care o scoti.
  3. Calesti ceapa si usturoiul dupa care adaugi zahar si lasi la caramelizat.
  4. Pui bulionul, vinul supa si carnea.
  5. Cartofii fierti ii decojesti si ii razi pe razatoare, apoi ii adaugi peste carne.
  6. Acoperi vasul si lasi cartofii la fiert circa 90 de minute.
  7. Adaugi varza acra tocata si lasi totul la fiert timp de 5 minute.
  8. Condimentezi cu sare, piper si maghiran.
  9. Servesti tocanita cu smantana.
  10. Pofta buna!

Tocanita de varza murata si pulpa de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de varza murata si pulpa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de varza murata si pulpa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.