Mancarica cu specific indian - Retete Culinare

Mancarica cu specific indian


Iti trebuie:
  • 700 g varza de bruxelles
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 200 g sunculita afumata
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 175 g seminte de pin
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti verzele, le speli si le fierbi circa 40 de minute, in apa cu sare.
  2. Treci apoi verzele printr-un jet de apa rece, le lasi sa se scurga si le tai in doua sau le lasi intregi pentru ca au un aspect mai frumos.
  3. Cureti ceapa si usturoiul si le toci marunt.
  4. Calesti verzele impreuna cu baconul.
  5. Adaugi boabele de mustar si le lasi sa se rumeneasca circa 10 minute, amestecand din cand in cand.
  6. Adaugi usturoiul, ceapa si semintele de pin, putina apa si fierbi totul 5 minute.
  7. Potrivesti gustul de sare si de piper si servesti mancarea calda.
  8. Pofta buna!

Mancarica cu specific indian


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica cu specific indian "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica cu specific indian - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.