Pizza cu aluat din cartofi si carnaciori - Retete Culinare

Pizza cu aluat din cartofi si carnaciori


Pentru aluat iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 200 g cartofi
  • 200 ml apa calduta
  • 30 g unt
  • 25 g drojdie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 200 g carnati proaspeti
  • 175 g cascaval afumat
  • 2 crengute rozmarin
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Fierbi cartofii in coaja.
  2. Ii lasi la racit, apoi ii cureti si ii pasezi.
  3. Pui faina intr-un castron si ii dai o forma de fantana.
  4. Pui in mojlocul ei cartofii pasati.
  5. Adaugi untura inmuiata la temperatura camerei, uleiul de masline, un praf de sare si drojdia dizolvata in apa calduta.
  6. Framanti pana cand obtii un aluat moale, neted si omogen.
  7. Intinzi aluatul cu sucitorul intr-o foaie alimentara si lasi la crescut circa 45 de minute.
  8. Cureti de pielita si tai bucatele mici carnatii.
  9. Tai cascavalul afumat in cubulete mici.
  10. Speli, zvanti si toci marunt frunzulitele de rozmarin.
  11. Incalzesti cuptorul la 180 de grade, indepartezi folia si pui pe toata suprafata aluatului carnea de la carnati, cascavalul taiat cubulete si rozmarinul tocat.
  12. Presari piper negru rasriit, dupa gust si stropesti cu cele 2 linguri de ulei.
  13. Pui pizza in cuptor si o coci circa 25 de minute, apoi o scoti si o servesti fierbinte.
  14. Pofta buna!

Pizza cu aluat din cartofi si carnaciori


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pizza cu aluat din cartofi si carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pizza cu aluat din cartofi si carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.