Ravioli cu nuci - Retete Culinare

Ravioli cu nuci


Iti trebuie:
  • 400 g raviolli cu cascaval
  • 3 pere
  • 200 ml frisca lichida
  • 125 g nuci
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 crengute de cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti perele, apoi le tai in patru, le scobesti mijlocul si le tai feliute subtiri.
  2. Stropesti feliutele de pere cu suc de pere natural, la care adaugi jumatate din cantitatea de nuci zdrobite.
  3. Incingi uleiul intr-o cratita, pui perele, nucile pisate, condimentezi cu sare si piper, si le lasi sa firba 5 minute, apoi adaugi frisca lichida si mai lasi sa fiarba 10 minute la foc lent, amestecand continuu.
  4. Fierbi ravioli, conform instructiunilor de pe punga, in apa cu sare.
  5. Pui sosul din nou la foc, adaugi cimbru si 2-3 linguri din apa in care au fiert pastele.
  6. Pui si pastele, le amesteci cu sosul si ornezi cu jumatati de nuci.
  7. Pofta buna!

Ravioli cu nuci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ravioli cu nuci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ravioli cu nuci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.