File de pui cu sos de gorgonzola - Retete Culinare

File de pui cu sos de gorgonzola


Iti trebuie:
  • 6 fileuri de pui
  • 3 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 sardele din conserva fara oase
  • 700 g rosii cherry
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150 ml supa
  • piper
  • sare
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura unt
  • 220 g gorgonzola
  • 100 ml smantana
  • 1 galbenus
  • 3 crengute busuioc
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa, o speli si o tai felii pe lungime, usuroiul il toci marunt, sardelele le zdrobesti, rosiile le tai in doua.
  2. Calesti ceapa si usturoiul in ulei, adaugi sardelele si, dupa 1 minut, pui rosiile si supa.
  3. Lasi sa iarba sosul 15 minute, si condimentezi.
  4. Speli carnea, d stergi de apa si o bati putin.
  5. Presari carnea cu sare si piper, o treci prin faina si o prajesti pe ambele parti 2-3 minute.
  6. Pui sosul intr-o forma termorezistenta, adaugi carnea.
  7. Branza o faramitezi si o amesteci cu smantana si cu galbenusul si o intinzi peste carne.
  8. Dai la cuptor 20 de minute, apoi presari busuioc.
  9. Pofta buna!

File de pui cu sos de gorgonzola

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de pui cu sos de gorgonzola "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de pui cu sos de gorgonzola - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.