Tarta cu peste afumat - Retete Culinare

Tarta cu peste afumat


Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 150 g unt
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura margarina
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 300 g peste afumat dezosat
  • 2 ardei grasi
  • 1 mar
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Framanti bine faina cu untul, ouale batute cu un praf de sare si cu 2 linguri de apa rece.
  2. Mai pui faina daca e necesar.
  3. Aluatul astfel obtinut, il invelesti intr-o folie de plastic si il lasi la frigider 30 de minute.
  4. Intre timp, cureti pestele de pielita, il dezosezi si il rupi in bucati.
  5. Cureti marul de coaja, il tai in bucati mici, alaturi de ardei si de usturoi sau toci totul la robot.
  6. Potrivesti de sare si de piper, dupa gust. intinzi aluatul pe masa presarata cu faina.
  7. In mijlocul foii, intinzi amestecul cu legume, mar si peste.
  8. Rulezi cu mare grija.
  9. Asezi colacul astfel obtinut intr-o forma de tarta unsa cu margarina.
  10. Crestezi aluatul din loc in loc.
  11. Ungi colacul repede cu ou batut, presari migdale taiate bucati si coci la cuptor aproximativ 25-30 de minute, la 180 de grade Celsius.
  12. Dupa un sfert de ora, acoperi colacul cu o folie de aluminiu, apoi verifici dupa 15 minute, daca s-a copt.
  13. Pofta buna!

Tarta cu peste afumat


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu peste afumat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu peste afumat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.