Piept de pui cu sos de legume si vin - Retete Culinare

Piept de pui cu sos de legume si vin


Iti trebuie:
  • 4 fileuri de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 400 g ciuperci
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 150 g faina
  • ulei
  • 200 ml vin alb
Pregatesti asa:
  1. Speli bine fileurile de pui si le tai in doua.
  2. Le treci prin faina si le prajesti in ulei incins.
  3. Intr-un vas de ceramica pui pieptul de pui, morcovul taiat rondele, ceapa si usturoiul, apoi ciupercile curatate si spalate.
  4. Ardeiul il tai rondele si le pui peste celelalte legume.
  5. Deasupra, presari un strat fin de faina, patrunjel tocat fin, torni vinul si apa cat sa acopere intreaga compozitie.
  6. Lasi vasul la cuptor, pana scade sosul si legumele sunt patrunse.
  7. Pofta buna!

Piept de pui cu sos de legume si vin




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu sos de legume si vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu sos de legume si vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.