Piept de curcan umplut cu spanac - Retete Culinare

Piept de curcan umplut cu spanac


Iti trebuie:
  • 500 g piept de curcan
  • 200 g spanac fiert
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • 60 g nuci
  • 1/2 mar
  • 1 lingurita boia iute
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vin rosu
  • scobitori
Pregatesti asa:
  1. Bati cu ciocanul de snitele pieptul de curcan si il condimentezi cu boia iute.
  2. Peste pieptul de curcan pui un pat de spanac, fiert si scurs in prealabil.
  3. Amesteci felia de paine inmuiata in apa si scursa, cu nucile pisate, oul, sare si piper, obtinand o pasta pe care o intinzi peste spanac.
  4. Peste pasta, asezi felii subtiri de mar.
  5. Rulezi fileul si il prinzi cu scobitori.
  6. Asezi ruloul in tava unsa cu ulei si torni din cand in cand vin rosu.
  7. Servesti pieptul de curcan cu garnitura de orez si morcovi fierti intregi.
  8. Pofta buna!

Piept de curcan umplut cu spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de curcan umplut cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de curcan umplut cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.