Tort cu blat de biscuiti si crema de iaurt - Retete Culinare

Tort cu blat de biscuiti si crema de iaurt


Iti trebuie:
  • 800 g iaurt
  • 300 g frisca
  • 450 g biscutii vanilati
  • 100 g unt
  • gelatina
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 compot de visine
  • 2 banane
Pregatesti asa:
  1. Biscuitii, ii dai prin masina de tocat sau ii maruntesti in robot.
  2. Topesti untul, adaugi biscuitii si amesteci bine.
  3. Compozitia, o pui intr-o tava de tort si o presezi cu fundul unui pahar, apoi dai tava la cupor pentru 5-6 minute.
  4. Foile de gelatina, le tii in apa 5 minute, intr-un bol, pui jumatate de borcan de sirop de visine si adaugi foile scoase din apa rece.
  5. Asezi bolul deasupra unei cratite cu apa si omogenizezi gelatina cu siropul.
  6. Intr-un alt bol, mai mare, pui iaurtul amestecat cu zaharul pudra si amesteci.
  7. Apoi adaugi gelatina amestecata cu siropul.
  8. Frisca, o bati si o adaugi si pe ea peste compozitia de iaurt, amesteci bine pana se omogenizeaza, iei forma cu blatul de biscuiti si adaugi peste ea jumatate din compozitia de iaurt si frisca.
  9. Apoi pui fructele pe toata suprafata dupa care adaugi cealalta jumatate de compozitie.
  10. Decorezi tortul dupa preferinte.
  11. Pofta buna!

Tort cu blat de biscuiti si crema de iaurt


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu blat de biscuiti si crema de iaurt "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu blat de biscuiti si crema de iaurt - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.