Chec cu sunca - Retete Culinare

Chec cu sunca


Iti trebuie:
  • 8 linguri faina
  • 8 oua
  • 1 pliculet praf de copt
  • sare
  • piper
  • 300 g sunca
  • 150 g masline
  • 200 g telemea
  • 1 gogosar murat
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile spuma tare cu un praf de sare, adaugi galbenusurile pe rand si la final faina cernuta cu praful de copt, amestecand usor, de jos in sus.
  2. Tai sunca cubulete mici.
  3. Scoti samburii maslinelor si le tai pe jumatate sau felii.
  4. Gogosarul il scurgi bine de zeama, il tai cubulete mici, iar branza o dai pe razatoarea mica.
  5. Dai sunca, maslinele si gogosarii prin faina si le amesteci usor in compozitia de pandispan impreuna cu branza.
  6. Condimentezi cu piper, dupa gust.
  7. Imbraci o tava de cozonac cu hartie de copt si torni compozitia.
  8. Introduci tava in cuptorul preincalzit pentru 50-60 de minute, la foc potrivit.
  9. Pofta buna!

Chec cu sunca


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.