Salata cu legume si ficat de pui - Retete Culinare

Salata cu legume si ficat de pui


Iti trebuie:
  • 2 cartofi
  • 300 ml lapte
  • 700 g ciuperci
  • 400 g ficati de pui
  • 20 g unt
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • 100 ml supa de pui
  • 40 ml vin alb
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti ficatii de pielite si ii lasi la macerat timp de aproximativ o ora intr-un castron cu lapte.
  2. Dupa aceea ii scurgi bine si ii usuci cu prosoape absorbante.
  3. Separat, fierbi morcovul si cartoful in apa cu sare, iar prazul il oparesti 3-4 minute in apa clocotita.
  4. Topesti untul intr-o tigaie, adaugi ciupercutele intregi spalate bine si scurse.
  5. Le sotezi circa 10 minute, apoi adaugi ficateii si continui sotarea pana cand ficateii sunt bine patrunsi.
  6. Ii scoti deoparte si ii pastrezi calzi.
  7. In tigaie, adaugi vinul peste ciupercute si le fierbi pana se evapora, apoi pui supa, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si continui fiertul pana cand scade bine zeama.
  8. Adaugi ficateii si smantana, dai focul mic si lasi totul sa fiarba inca 5-10 minute.
  9. Asezi ficateii si ciupercutele pe un platou cald, adaugi cartofiil si morcovii taiati bastonase si decorezi dupa preferinte.
  10. Pofta buna!

Salata cu legume si ficat de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Salata cu legume si ficat de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Salata cu legume si ficat de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.