Rulada cu pateu si branza - Retete Culinare

Rulada cu pateu si branza


Iti trebuie:
  • 400 g pateu din ficat de pui ( de porc  )
  • 250 g branza de vaci
  • 125 g branza gorgonzola
  • 150 g felii de branza topita
  • 100 ml smantana
  • 3 linguri unt
  • 250 g pulpa de porc fiarta
  • 1 morcov fiert
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Freci pateul cu untul, carnea fiarta data prin masina de tocat si cu morcovul pasat pana obtii o pasta omogena.
  2. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si lasi compozitia la frigider circa o ora pentru a se intari.
  3. Amesteci branza de vaci si gorgonzola cu smantana pana devin o pasta.
  4. Lasi pasta sa se intareasca la frigider.
  5. Pe o folie alimentara intinzi amestecul de pateu, peste care asezi felii de branza topita si pasta de branza cu smantana, iar deasupra presari marar tocat marunt.
  6. Rulezi cu atentie, ajutandu-te de folie, apoi lasi rulada la rece circa 2-3 ore pentru a se intari.
  7. Pofta buna!

Rulada cu pateu si branza


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu pateu si branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu pateu si branza  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro