Ciorba taraneasca cu carnaciori afumati - Retete Culinare

Ciorba taraneasca cu carnaciori afumati


Iti trebuie:
  • 400 g carnati afumati
  • 3 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri otet
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala cu apa pui la fiert cepele taiate in bucati mai mari si o lingurita de sare.
  2. Dupa 10 minute, cand ceapa s-a inmuiat, adaugi pasta de tomate, camatii taiati rondele si rumeniti usor intr-o tigaie antiaderenta.
  3. Lasi totul sa fiarba 20 de minute, la foc mic.
  4. Cand carnatii sunt bine patrunsi, potrivesti gustul de sare si piper, adaugi otet, dupa preferinta, si lasi sa mai dea cateva clocote.
  5. Bati separat oul cu smantana si patrunjelul tocat.
  6. Torni cu polonicul ciorba fierbinte peste compozitia din castron, amestecand continuu sa nu se taie, si pui dressingul in oala.
  7. Dupa 2-3 clocoie, dai oala deoparte de pe foc.
  8. Pofta buna!

Ciorba taraneasca cu carnaciori afumati



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba taraneasca cu carnaciori afumati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba taraneasca cu carnaciori afumati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.