Placinta cu sunca si cascaval - Retete Culinare

Placinta cu sunca si cascaval


Pentru aluat iti trebuie:
  • 250 g faina
  • 80-100 g unt
  • 80 g smantana
  • 1 ou
  • un praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 300 g sunca
  • 8 ciuperci
  • 1 ou
  • 125 g telemea de oaie
  • 125 g cascaval
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura ulei
  • nucsoara rasa
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Prepari un aluat de foietaj pe care il lasi la frigider circa 40 de minute.
  2. Intinzi trei sferturi din aluat in foaie subtire, tapetezi cu ea o forma de tarta, o intepi in mai multe locuri cu furculita si o coci circa 10-15 minute, la foc potrivit, avand grija sa nu se rumeneasca prea tare, dupa care o scoti din cuptor.
  3. Intre timp, calesti ciupercile taiate felii in ulei incins pana se inmoaie, condimentezi cu sare, piper si nucsoara rasa, dupa gust, apoi le lasi sa se raceasca.
  4. Asezi pe fundul tartei jumatate din sunca taiata fasii, presari branza rasa, pui smantana, adaugi deasupra ciupercile si restul de sunca taiata fasii.
  5. Acoperi cu felii de cascaval si inchei cu o foaie de aluat intinsa din restul de coca.
  6. Ungi placinta cu ou batut si o coci, la temperatura potrivita, circa 40 de minute.
  7. Pofta buna!

	 Placinta cu sunca si cascaval






PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu sunca si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu sunca si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.