Placinta cu piept de pui - Retete Culinare

Placinta cu piept de pui


Pentru aluat iti trebuie:
  • 350 g faina
  • 200 g unt rece
  • 300 g branza de vaci bine scursa
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 700 g piept de pui dezosat
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri smantana
  • 2 albusuri
  • 125 g masline verzi
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina, adaugi 1/2 lingurita de sare, o freci cu untul rece taiat bucatele pana cand se formeaza o compozitie nisipoasa.
  2. Adaugi branza de vaci si framanti energic pana devine un aluat omogen, elastic, usor de modelat.
  3. Il invelesti in folie alimentara si-l lasi la rece circa 30 de minute.
  4. Intre timp, treci, de doua ori, carnea de pui prin masina de tocat pentru a obtine o pasta foarte fina.
  5. Adaugi usturoiul zdrobit, smantana, albusurile, maslinele feliate, sare si piper, dupa gust.
  6. Amesteci foarte bine pana cand obtii o compozitie omogena.
  7. Intinzi aluatul in foaie subtire cat lungimea tavii, asezi crema din piept de pui si rulezi.
  8. Pui ruloul intr-o tava unsa cu putin unt si o coci circa 40 de minute.
  9. Pofta buna!

Placinta cu piept de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.