Tarta cu sunca afumata si cascaval - Retete Culinare

Tarta cu sunca afumata si cascaval


Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 1 ou
  • 120 g unt rece
  • 2-3 linguri apa rece
  • 1 praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 200 g sunca afumata
  • 150 g piept de pui fiert
  • 100 g cascaval
  • 4 oua
  • 150 ml smantana
  • verdeata tocata marunt
  • nucsoara rasa
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Faci un aluat nisipos din ingredientele enumerate mai sus si lasi aluatul la frigider 30 de minute.
  2. Intinzi aluatul in foaie subtire si imbraci cu ea o forma de tarta, unsa si tapetata.
  3. Amesteci cascavalul, pieptul de pui si sunca taiate bucatele, ouale, smantana, verdeata, nucsoara rasa si piper, dupa gust, apoi le torni in forma.
  4. Introduci forma in cuptorul bine incins circa 45 de de minute, pana se incheaga umplutura si se rumeneste frumos deasupra.
  5. Pofta buna!

Tarta cu sunca afumata si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu sunca afumata si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu sunca afumata si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.