Placinta cu crema de branza si frisca - Retete Culinare

Placinta cu crema de branza si frisca


Pentru blat iti trebuie:
  • 250 g biscuiti
  • 100 g unt
  • 1 esenta de vanilie
Pentru crema de branza iti trebuie:
  • 500 g crema de branza
  • 100 g ciocolata alba topita
  • 200 ml frisca
  • 80 ml crema de whisky
  • 1 varf cutit nucsoara
  • 2 pliculete gelatina
  • 150 g zahar pudra
Pregatesti asa:
  1. Faci un aluat din biscuitii maruntiti pe care ii amesteci cu untul topit si esenta de vanilie.
  2. Pui compozitia intr-o forma de tort cu pereti detasabili si presezi bine.
  3. Introduci forma la cuptor pentru 10-15 minute, la foc mediu, dupa care lasi sa se raceasca.
  4. Amesteci bine crema de branza cu zaharul, dupa care incorporezi frisca, adaugi ciocolata topita, crema de whisky si nucsoara.
  5. Pui gelatina la inmuiat dupa indicatiile de pe ambalaj, o topesti pe foc, dar fara sa o dai in fiert, si o adaugi in crema.
  6. Omogenizezi totul si torni compozitia peste blatul de biscuiti.
  7. Decorezi tarta dupa preferinte.
  8. Pofta buna!

Placinta cu crema de branza si si frisca




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu crema de branza si frisca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu crema de branza si frisca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.