Tocanita cu carne de vita si castane - Retete Culinare

Tocanita cu carne de vita si castane


Iti trebuie:
  • 700 g carne de vita
  • 3 linguri ulei
  • 100 g arpagic
  • 8 ciuperci
  • 250 g pulpa de dovleac
  • 10 castane dulci fierte
  • 3 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 4 boabe de ienibahar
  • 300 ml pulpa de rosii
  • 150 ml vin rosu
  • cimbru uscat
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea , o cureti de pielite si o stergi cu un prosop de bucatarie.
  2. Tai carnea cubulete, o condimentezi cu sare si piper si o prajesti in ulei bine incins, pe toate partile, apoi o scoti deoparte.
  3. In grasimea ramasa, sotezi arpagicul curatat pana se inmoaie putin.
  4. Adaugi apoi pulpa de dovleac taiata cuburi si ciupercile feliate.
  5. Torni jumatate de ceasca de apa calda si lasi totul sa fiarba 10 minute pana se inmoaie dovleacul.
  6. Introduci inapoi carnea, adaugi castanele dulci fierte separat, pulpa de rosii, foile de dafin, boabele de ienibahar, usturoiul tocat marunt si 150 ml vin rosu.
  7. Lasi sa fiarba inca 15 minute pana cand carnea este bine patrunsa.
  8. Adaugi cimbru, patrunjel, sare si piper, dupa gust, si pui cratita la cuptor pentru circa 20 de minute, pana scade sosul.
  9. Pofta buna!

Tocanita cu carne de vita si castane

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu carne de vita si castane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu carne de vita si castane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.