Ghiveci cu cartofi si legume - Retete Culinare

Ghiveci cu cartofi si legume


Iti trebuie:
  • 800 g cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 200 g fasole verde
  • 1 lingura unt
  • 100 ml vin alb
  • cimbru
  • 1 dovlecel
  • coriandru
  • busuioc
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii, ii speli bine si ii pui la fiert in apa cu sare, ii scurgi si ii tai cuburi.
  2. Fierbi morcovii, radacina de patrunjel telina si dovleacul, dupa care le tai bucati.
  3. Fasolea verde o scurgi daca e din conserva.
  4. Daca folosesti fasole verde proaspata ii tragi un clocot in apa cu putina sare.
  5. Asezi toate legumele intr-un vas, le condimentezi cu ierburi aromate uscate, sare si piper, dupa gust, le stropesti cu unt topit si cu vinul alb, apoi le sotezi cateva minute.
  6. Pofta buna!

Ghiveci cu cartofi si legume



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ghiveci cu cartofi si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ghiveci cu cartofi si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro