Peste umplut cu legume - Retete Culinare

Peste umplut cu legume


Iti trebuie:
  • 3 pesti mai marisori
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • 70 g cascaval
  • 1 ou
  • 1 lingura unt
  • 120 ml vin alb
  • 4 catei de usturoi
  • marar verde
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestii de solzi si intestine ii speli, le tai capetele si cozile si stergi bine cu prosoape absorbante.
  2. Condimentezi bine pestii si ii lasi la rece circa 20 de minute, sa se condimenteze
  3. Intre timp, cureti legumele, le speli si le dai pe razatoarea mare.
  4. Adaugi usturoiul zdrobit, boia de ardei dulce, marar tocat fin sare si piper, dupa gust.
  5. Le calesti in ulei bine incins pana cand se inmoaie, le lasi sa se racoreasca putin, dupa care le amesteci cu oul batut si cascavalul ras.
  6. Umpli burta pestilor cu amestecul de legume, fixezi cu scobitori deschizatura sa nu se desfaca si ii asezi intr-o tava unsa.
  7. Ungi pestii cu putin unt deasupra, adaugi vinul in tava, plus cateva boabe de piper, si introduci tava la cuptor pentru circa 35-40 de minute.
  8. Pofta buna!

Peste umplut cu legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste umplut cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste umplut cu legume  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.