Desert cu mandarine - Retete Culinare

Desert cu mandarine


Iti trebuie:
  • 4 albusuri
  • 1 praf de sare
  • 200 g zahar pudra
  • 1/2 lingurita amidon
Pentru decor iti trebuie:
  • 250 g mandarine
  • 3 linguri zeama de portocala
  • 500 ml frisca lichida
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 pliculet intaritor de frisca
  • coaja de portocala confiata
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile spuma tare cu un praf de sare si jumatate din zahar.
  2. Amesteci restul de zahar cu amidonul si-l adaugi in albusuri treptat, mixand continuu.
  3. Umpli un pos cu amestecul de albusuri si formezi inele pe o tava in care ai pus hartie de copt.
  4. Le introduci in cuptorul preincalzit la 120 de grade si le coci, cu usa cuptorului intredeschisa, timp de o ora.
  5. Le lasi sa se raceasca si le desprinzi cu atentie de pe hartie.
  6. Scurgi mandarinele din compot si bati frisca cu intaritorul de frisca, zaharul si zeama de portocale.
  7. Pui cu posul frisca pe o parte de bezea (partea plata), asezi felii de mandarine, apesi usor si acoperi cu alta bucata de bezea (tot cu partea plata).
  8. Tai coaja confiata de portocala cubulete si o presari pe desert.
  9. Pofta buna!

Desert cu mandarine

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu mandarine "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu mandarine - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.