- Pagina Principala
- Aluaturi diverse
- Retete de Checuri
- Chec cu branza de vaci
Chec cu branza de vaci
- Prezentata de: Antonescu Roxana
- » Cartea De Bucate : Retete de Checuri
- » Fara nota
- » Data: 8/02/2012
Iti trebuie:
- 6 oua
- 6 linguri zahar
- 150 g unt
- 50 g mac
- coaja de la 2 portocale
- 1 praf de sare
- 400 g faina
- 1 pliculet praf de copt
- 400 g branza de vaci
- 150 g unt
- 200 g zahar pudra
- 1 portocala
- Mixezi untul cu zaharul, galbenusurile si coaja rasa de la doua portocale.
- Incorporezi albusurile batute spuma tare cu un praf de sare si, la final, macul si faina amestecata cu praful de copt.
- Torni aluatul intr-o forma de tort cu pereti detasabili unsa si tapetata si o introduci la cuptor, la foc mic, pentru 30-40 de minute, depinde de cuptor.
- Lasi sa se raceasca in forma.
- Mixezi spuma untul cu zaharul pudra, adaugi branza scursa bine, zeama si coaja rasa de portocala, mixand continuu.
- Scoti blatul din forma, pui crema dea-i supra, imbracand putin si marginile.
- Presari mac deasupra si dai la rece pentru cel putin doua ore.
- Decorezi dupa preferinte.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu branza de vaci "
Va dorim " Pofta Buna ".