Chec cu branza de vaci - Retete Culinare

Chec cu branza de vaci


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 150 g unt
  • 50 g mac
  • coaja de la 2 portocale
  • 1 praf de sare
  • 400 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
Pentru crema iti trebuie:
  • 400 g branza de vaci
  • 150 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 1 portocala
Pregatesti asa:
  1. Mixezi untul cu zaharul, galbenusurile si coaja rasa de la doua portocale.
  2. Incorporezi albusurile batute spuma tare cu un praf de sare si, la final, macul si faina amestecata cu praful de copt.
  3. Torni aluatul intr-o forma de tort cu pereti detasabili unsa si tapetata si o introduci la cuptor, la foc mic, pentru 30-40 de minute, depinde de cuptor.
  4. Lasi sa se raceasca in forma.
  5. Mixezi spuma untul cu zaharul pudra, adaugi branza scursa bine, zeama si coaja rasa de portocala, mixand continuu.
  6. Scoti blatul din forma, pui crema dea-i supra, imbracand putin si marginile.
  7. Presari mac deasupra si dai la rece pentru cel putin doua ore.
  8. Decorezi dupa preferinte.
  9. Pofta buna!

Chec cu branza de vaci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu branza de vaci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu branza de vaci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.