Budinca de ciuperci - Retete Culinare

Budinca de ciuperci


Iti trebuie:
  • 800 g ciuperci
  • 6 felii miez de paine
  • o ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 5 oua
  • 1 pahar smantana
  • o lingura pesmet
  • 2 linguri verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • un pahar de lapte
Pregatesti asa:
  1. Ciupercile, taiate lamele fine, se inabusa in 2 linguri unt.
  2. Separat, se inabusa ceapa tocata marunt, in restul de unt.
  3. Se adauga verdeata tocata, apoi se amesteca.
  4. Miezul de paine se inmoaie in lapte si se stoarce bine.
  5. Ciupercile, ceapa, miezul de franzela se trec apoi prin masina de tocat, se adauga, pe rind, galbenusurile, pesmetul, sare si piper, dupa gust, ornogenizindu-se bine.
  6. La sfarsit se incorporeaza spuma de albusuri batuta tare cu un praf de sare.
  7. Compozitia se toarna intr-o forma speciala de budinca, prevazuta cu capac ermetic, unsa cu unt si presarata cu pesmet si se la cuptor pentru circa 30 de minute.
  8. Daca se doreste, inainte cu 5 minute de a scoate budinca din cuptor se poate presara deasupra putin cascaval ras pentru un plus de gust.
  9. Pofta buna!

Budinca de ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.