Budinca de conopida si cascaval - Retete Culinare

Budinca de conopida si cascaval


Iti trebuie:
  • 1 conopida mare
  • 100 g unt
  • 4 oua
  • 200 ml smantana
  • 4 linguri pesmet
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • putin lapte
Pregatesti asa:
  1. Conopida, curatata si desfacuta in buchetele, se tine o ora in apa rece cu sare, apoi se fierbe in apa clocotita cu sare si 4 linguri de lapte; se scurge bine, se pun deoparte cateva buchetele de conopida, iar restul se faramiteaza cu furculita (nu prea marunt).
  2. Untul se freaca spuma, se amesteca cu galbenusurile, cu smantana si cascavalul ras.
  3. Se adauga conopida faramata, pesmetul.
  4. Se potriveste de sare si piper, apoi se incorporeaza, usor, albusurile batute spuma, impreuna cu buchetelele de conopida lasate deoparte.
  5. Compozitia se toarna intr-o forma bine unsa cu unt si, presarata cu pesmet si se coace in cuptorul incins in prealabil circa 35 minute.
  6. Pofta buna!

Budinca de conopida si cascaval



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de conopida si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de conopida si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.