Budinca de ficat si usturoi - Retete Culinare

Budinca de ficat si usturoi


Iti trebuie:
  • 400 g ficat de pasare
  • 4 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 300 g miez de paine inmuiata in lapte
  • 2 linguri patrunjel verde tocat marunt
  • o lingura unt
Pregatesti asa:
  1. Ficatul de pasare se curata de pielite si se fierbe in apa cu putina sare.
  2. Dupa ce a fiert, se trece prin masina de tocat, impreuna cu miezul de paine inmuiat in lapte sau apa si bine stors.
  3. Se adauga galbenusurile, pe rand, frecand mereu, apoi usturoiul si patrunjelul verde tocat fin, sare si piper.
  4. Se omogenizeaza bine, apoi se incorporeaza, usor, albusurile batute spuma tare.
  5. Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet o forma pentru budinca, se toarna compozitia, se presara cu 3 linguri de pesmet.
  6. Se coace circa 2 ore, pe baie de aburi, in cuptorul incins in prealabil.
  7. Pofta buna!

Budinca de ficat si usturoi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de ficat si usturoi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de ficat si usturoi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.