Budinca cu macaroane si telemea - Retete Culinare

Budinca cu macaroane si telemea


Iti trebuie:
  • 400 g macaroane
  • 3 oua
  • 5 linguri branza de oaie
  • 2 linguri cascaval
  • 1 pahar smantana
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri pesmet
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala se pune la fiert apa cu putina sare si cateva picaturi de ulei.
  2. Cand apa incepe sa fiarba se adauga macaroanele si se lasa sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj.
  3. Dupa ce au fiert, se strecoara si se trec sub un jet de apa rece.
  4. Separat, se amesteca untul cu smantana, branza, cascavalul, ouale batute si putina sare ( daca mai e nevoie ).
  5. Compozitia se amesteca cu macaroanele.
  6. Se toarna amestecul intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.
  7. Deasupra se pun cateva bucatele de unt si se presara cu pesmet.
  8. Forma se introduce in cuptorul incins si se coace circa 40 de minute, pana ce budinca se rumeneste deasupra.
  9. Pofta buna!

Budinca cu macaroane si telemea

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca cu macaroane si telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca cu macaroane si telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.