Budinca de macaroane cu sunca - Retete Culinare

Budinca de macaroane cu sunca


Pentru aluat iti trebuie:
  • o ceasca de faina
  • 100 g unt
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g sunca
  • o ceasca smantana
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 300 g macaroane
  • 2 albusuri batute spuma
Pregatesti asa:
  1. Din faina, unt, smantana, 1 ou si putina sare se face un aluat care se impatura de doua ori ca aluatul frantuzesc.
  2. Se intinde o foaie mare care imbraca o forma de tort unsa cu unt.
  3. Macaroanele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa clocotita cu sare, se strecoara si se clatesc sun un jet de apa rece.
  4. Se scurg bine si se lasa sa se raceasca.
  5. Separat, se amesteca sunca taiata cubulete cu smantana, cu bulionul si cu galbenusurile adaugate pe rand.
  6. Compozitia se amesteca cu macaroanele racite, se potriveste de sare, apoi se incorporeaza, usor, albusurile batute spuma si se toarna in forma tapetata cu foaia de aluat ale carei margini se aduna peste umplutura.
  7. Budinca se coace la foc potrivit circa 45 minute.
  8. Pofta buna!

Budinca de macaroane cu sunca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de macaroane cu sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de macaroane cu sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.