Budinca cu peste si verdeata - Retete Culinare

Budinca cu peste si verdeata


Iti trebuie:
  • 1 kg salau
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 300 g miez de paine
  • 3 oua
  • verdeata tocata marunt
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pestele, curatat de oase, se spala bine, se sterge cu un prosop de bucatarie si se trece prin masina de tocat .
  2. Se amesteca cu ceapa tocata marunt si calita in ulei, cu miezul de franzela inmuiat si stors, cu ouale, bucatica de unt si verdeata tocata.
  3. Se adauga sare si piper, dupa gust.
  4. Budinca se pune intr-o tava termorezistenta unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
  5. Se lasa la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
  6. Pofta buna!

Budinca cu peste si verdeata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca cu peste si verdeata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca cu peste si verdeata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.