Budinca cu sparanghel - Retete Culinare

Budinca cu sparanghel


Iti trebuie:
  • 800 g sparanghel
  • 4 oua
  • 3 linguri unt
  • 5 linguri cascaval ras
  • 4 linguri pesmet
  • sare
  • o lingura unt
Pregatesti asa:
  1. Se alege sparanghel tanar si se fierbe in apa clocotita cu sare; se scurge bine si se lasa sa se raceasca.
  2. Se bat ouale.
  3. Se topeste untul la cald (nu pe flacara) si se toarna in ouale batute bine cu putina sare.
  4. Se adauga 3 linguri pesmet, 3 linguri cascaval ras, se omogenizeaza, apoi se amesteca cu sparanghelul.
  5. Compozitia se pune intr-o forma de budinca bine unsa cu unt si presarata cu pesmet.
  6. Deasupra se presara restul de cascaval ras.
  7. Forma se introduce in cuptorul incins si se coace 30 de minute:
  8. Pofta buna!

Budinca cu sparanghel


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca cu sparanghel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca cu sparanghel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.