- Pagina Principala
- Retete cu carne
- Retete din Carne de Pasare
- Mancare de pui cu marar
Mancare de pui cu marar
- Prezentata de: marin madalina
- » Cartea De Bucate : Retete din Carne de Pasare
- » Fara nota
- » Data: 20/01/2009
Iti trebuie:
- 1 kg pulpe de pui (sau orice bucati de pui dupa preferinta)
- 3 cepe
- 500 g marar
- 1 lingura cu varf cu faina
- 1 ceasca cu ulei
- sare si piper sau condimente dupa gust
- Carnea de pui se spala si se pune la rumenit impreuna cu ceapa tocata marunt in ulei incins.
- Apoi se toarna putina apa si se fierbe inabusit.
- Mararul se spala bine, se toaca mai mare si se adauga peste carne cand aceasta este aproape gata.
- Faina se desface in putina apa rece(ca sa nu faca cocoloase), apoi se toarna peste carne si marar. Tot acum se pun si condimentele.
- Se fierbe acoperit cam 10-15 minute la foc mic.
- Se poate servi si calda si rece. Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancare de pui cu marar "
Va dorim " Pofta Buna ".