Budinca de vinete si cascaval - Retete Culinare

Budinca de vinete si cascaval


Iti trebuie:
  • 6 vinete
  • 5 oua
  • 250 g cascaval ras
  • 4 linguri ulei
  • o lingura unt
  • pesmet
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine vinetele, se usuca cu un prosop absorbant si se coc.
  2. Se toaca vinetele coapte, curatate si bine scurse; se adauga galbenusurile pe rand, amestecand mereu si 4 linguri de ulei, apoi cascavalul ras.
  3. La sfarsit se adauga albusurile batute spuma tare cu un praf de sare.
  4. Compozitia se omogenizeaza usor, amestecand de jos in sus, dupa care se toarna intr-un vas de yena uns si tapetat cu pesmet si se rumeneste frumos in cuptorul incins in prealabil.
  5. Pofta buna!

Budinca de vinete si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de vinete si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de vinete si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.