Sufle de branza - Retete Culinare

Sufle de branza


Iti trebuie:
  • 700 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 3 linguri unt
  • 3 linguri faina
  • 175 ml lapte
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Se sfarama branza de vaci intr-un bol, si daca branza este prea uscata se adauga putina smantana.
  2. Se freaca bine ca sa devina o pasta omogena.
  3. Intr-o craticioara se pune la fiert jumatate din cantitatea de lapte cu untul: cand incepe se fiarba se toarna faina desfacuta in restul de lapte rece.
  4. Se amesteca cu lingura, si cand se desprinde de peretii craticioarei se ia de pe foc.
  5. Se lasa sa se racoreasca, amestecand din cand in cand, apoi se incorporeaza galbenusurile pe rand, branza si sarea.
  6. Se omogenizeaza bine, apoi se adauga albusurile batute spuma tare.
  7. Compozitia se toarna intr-o forma unsa si se introduce la cuptor pentru circa 35 de minute.
  8. Pofta buna!

Sufle de branza



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufle de branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufle de branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.