Sufle de cartofi si cascaval - Retete Culinare

Sufle de cartofi si cascaval


Iti trebuie:
  • 800 g cartofi
  • 1 pahar de smantana
  • 5 linguri cascaval ras
  • 2 linguri unt
  • 5 oua
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se prepara un piure din cartofi copti in cuptor, curatati bine de coaja si de stratul de sub coaja, apoi bine zdrobiti cu presa de piure si amestecati cu unt.
  2. Dupa ce piureul s-a racorit se adauga smantana, apoi galbenusurile, pe rand, amestecand mereu, cascavalul ras si se potriveste de sare si piper.
  3. La sfarsit se incorporeaza usor albusurile batute spuma tare.
  4. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt; deasupra se presara cateva bucatele de unt si putin cascaval ras.
  5. Forma se tine la cuptor pana ce sufleul se rumeneste deasupra.
  6. Pofta buna!

Sufle de cartofi si cascaval


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufle de cartofi si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufle de cartofi si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.