Sufle de cascaval - Retete Culinare

Sufle de cascaval


Iti trebuie:
  • 250 g cascaval ras
  • 150 g faina
  • 100 g unt
  • 300 ml lapte
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • 200 ml smantana
Pregatesti asa:
  1. Se prepara un sos alb din unt, faina si lapte, care se fierbe circa 15 minute, amestecand mereu, pana se ingroasa.
  2. Se adauga cascavalul ras (lasi  2 linguri deoparte) apoi, dupa ce se raceste, se incorporeaza, pe rand, galbenusurile.
  3. Compozitia se potriveste de sare si piper, se adauga albusurile batute spuma tare si se toarna intr-o forma unsa din abundenta cu unt.
  4. Deasupra se presara cu restul de cascaval ras, apoi forma se introduce in cuptorul incins si se coace la foc potrivit, 3/4 ora.
  5. Pofta buna!

Sufle de cascaval


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufle de cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufle de cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.