Sufleu de peste - Retete Culinare

Sufleu de peste


Iti trebuie:
  • 1 kg peste fiert
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri cascaval ras
  • 2 pahare lapte
  • 4 oua
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pestele fiert (de preferat salau sau peste cu oase mari) se curata bine de oase si se taie cubulete.
  2. Separat, se prepara un sos alb din unt si faina, stins cu lapte, apoi fiert pana se ingroasa.
  3. Se lasa sa se racoreasca, se amesteca cu o lingura de cascaval ras, apoi se adauga, pe rand, galbenusurile, amestecand mereu, si pestele.
  4. Se potriveste de sare si piper, apoi se incorporeaza albusurile batute spuma tare, amestecand usor.
  5. Compozitia se toarna intr-o forma bine unsa, se presara cu cascaval si se coace la cuptor, 40—45 de minute.
  6. Pofta buna!

Sufleu de peste


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufleu de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Sufleu de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.