Sufle de praz - Retete Culinare

Sufle de praz


Iti trebuie:
  • cateva fire de praz
  • sos alb ( realizat din faina, lapte si unt )
  • 4 linguri cascaval ras
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Partea alba de la firele de praz se taie in bucatele, se fierbe in apa clocotita cu sare, se scurge si se aseaza in vas de yena uns cu unt.
  2. Deasupra se toarna un sos alb mai legat, amestecat cu cascaval ras, galbenusuri, albusurile batute spuma tare, sare si piper.
  3. Dupa ce se toarna sosul in vas, se presara cu cascaval ras si cu bucatele de unt.
  4. Se coace in cuptorul incins pina ce sufleul se rumeneste deasupra.
  5. Pofta buna!

Sufle de praz


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufle de praz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufle de praz  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.