- Pagina Principala
- Budinci
- Retete de Budinci Sarate
- Sufle de praz
Sufle de praz
- Prezentata de: Tolcescu Ioana
- » Cartea De Bucate : Retete de Budinci Sarate
- » Fara nota
- » Data: 6/02/2012
Iti trebuie:
- cateva fire de praz
- sos alb ( realizat din faina, lapte si unt )
- 4 linguri cascaval ras
- 3 oua
- sare
- piper
- Partea alba de la firele de praz se taie in bucatele, se fierbe in apa clocotita cu sare, se scurge si se aseaza in vas de yena uns cu unt.
- Deasupra se toarna un sos alb mai legat, amestecat cu cascaval ras, galbenusuri, albusurile batute spuma tare, sare si piper.
- Dupa ce se toarna sosul in vas, se presara cu cascaval ras si cu bucatele de unt.
- Se coace in cuptorul incins pina ce sufleul se rumeneste deasupra.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufle de praz "
Va dorim " Pofta Buna ".