Sufleu de spanac - Retete Culinare

Sufleu de spanac


Iti trebuie:
  • 1 kg spanac
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 3 linguri smantana
  • 100 g cascaval
  • o lingura unt
  • o lingura faina
  • o ceasca dc lapte
  • 4 oua
  • 2 linguri pesmet
Pregatesti asa:
  1. Spanacul se curata, se spala si se caleste cu 2 linguri de ulei, timp de 5 minute.
  2. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
  3. Separat, se prepara un sos alb din unt si faina, stins cu lapte, care se fierbe pana se ingroasa.
  4. Se adauga spanacul, apoi galbenusurile, pe rand, si se potriveste de sare, apoi se incorporeaza albusurile batute spuma tare.
  5. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.
  6. Deasupra se presara cascaval ras amestecat cu pesmet.
  7. Forma se introduce in cuptorul incins, in prealabil, si se coace timp de 30 de minute.
  8. Pofta buna!

Sufleu de spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufleu de spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufleu de spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.