Sufle de fasole verde - Retete Culinare

Sufle de fasole verde


Iti trebuie:
  • 500 g fasole verde
  • 100 g unt
  • o ceasca lapte
  • o lingura faina
  • 5 oua
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper
Pentru sos iti trebuie:
  • 50 g unt
  • o lingura faina
  • 350 - 400 ml lapte
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Fasolea verde fiarta in apa clocotita cu sare, se scurge bine, apoi se toaca.
  2. Se topeste jumatate din unt, se adauga faina, se amesteca, apoi se adauga fasolea verde si se lasa pe foc mic, amestecand cu lingura sa nu se prinda de vas.
  3. Separat, se prepara un sos alb din unt, faina, lapte, sare, piper.
  4. Se fierbe 15 minute.
  5. Sosul se amesteca cu fasolea verde si cu cascavalul ras si se lasa sa se raceasca.
  6. Se adauga galbenusurile, pe rand, apoi albusurile batute spuma tare.
  7. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt, iar deasupra se presara cateva bucatele de unt.
  8. Se coace 30 de minute in cuptorul incins dinainte.
  9. Pofta buna!

Sufle de fasole verde



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufle de fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufle de fasole verde  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.