Sufle de sunca - Retete Culinare

Sufle de sunca


Iti trebuie:
  • 400 g sunca presata
  • 3 linguri unt
  • 3 linguri faina
  • 500-600 ml lapte
  • 5 oua
  • 5 linguri cascaval ras
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Sunca se taie cubulete.
  2. Separat, se prepara un sos alb, mai gros, bine fiert, din unt si faina stins cu lapte.
  3. In sosul fierbinte se incorporeaza cascavalul ras si sunca.
  4. Se potriveste gustul de sare si piper.
  5. Dupa ce s-a mai racit se adauga galbenusurile, pe rand, amestecand mereu, apoi se incorporeaza spuma de albusuri batuta tare.
  6. Compozitia se toarna intr-o forma bine unsa cu unt.
  7. Deasupra se presara cascaval ras si cateva bucatele de unt proaspat.
  8. Forma se introduce in cuptor sa se coaca sufleul, 35-40 de minute, la foc potrivit.
  9. Pofta buna!

Sufle de sunca



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufle de sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufle de sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.