Aluat fraged cu iaurt - Retete Culinare

Aluat fraged cu iaurt


Iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 40 g drojdie
  • 200 g unt
  • 2 galbenusuri
  • un pahar iaurt
  • putina sare
Pregatesti asa:
  1. Dizolvi drojdia in apa calduta si o amesteci cu celelalte ingrediente.
  2. Se framinta un aluat care se stringe ca o sfera, se acopera cu un servet si se lasa sa creasca circa 2 ore, la loc cald si uscat, apoi se imparte in doua.
  3. Se intind, pe planseta, doua foi de marimea tavii.
  4. Prima foaie se asaza in tava neunsa, ridicind putin marginile foii pe peretii tavii. .
  5. Se umple cu o umplutura la alegere.
  6. Daca umplutura este mai moale, inainte de a o intinde pe foaie, se presara foaia cu pesmet fin sau cu gris.
  7. Peste umplutura se asaza a doua foaie care se unge cu albus.
  8. Se coace in cuptorul incins in prealabil.
  9. Pofta buna!

Aluat fraged cu iaurt



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aluat fraged cu iaurt "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aluat fraged cu iaurt - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.